web design templatesDIGITALNA ŠTAMPA

Solventna štampa je izuzetno otporna na spoljne vremenske uslove (neki materijali imaju otpornost na spoljne uslove i do 10 godina). Štampa se na velikom izboru materijala koji je u rolnama širine od 910 mm pa do 3200 mm. Da bi smo postigli što dugotrajniji otisak koristimo isključivo visokokvalitetne materijale i boje.

Materijali koje koristimo u štampi su: sjajne i mat PVC folije za brendiranje izloga, reklama, zidova, vozila, banner i mesh ceradna platna, papiri za bilborde i postere, platno za zastave, poly satin za reklamne displej sisteme...

U mogućnosti smo da ponudimo široku lepezu reklamnih displej sistema: roll up-ovi (klasični i rotacioni podni i plafonski od širine 85 cm), X-banere različitih dimenzija, L-banere različitih dimenzija, W-banere, promo i info pultove, pokretne bilborde, kao i unikatna rešenja za brendiranje sajamskih i promotivnih štandova...

Digitalna štampa malih formata podrazumjeva štampu po potrebi (print on demand) do formata SRA3 (320 x 450 mm). Mediji na kojima se štampa su papiri od 80 do 300 gr, sa premazom i bez, samoljepljivi, reljefni, metalizirani i sl, a takođe, za posebne potrebe postoji mogućnost štampe i na folije. Proces same štampe u zavisnosti od veličine ispisnog dokumenta i brzine same mašine, traje do par minuta. Kvalitet i preciznost otiska u kombinaciji sa ujednačenošću i intenzitetom boja je maksimalna, te prevazilazi nivo domaćih štamparija. Digitalna štampa na male i srednje tiraže je jednostavno idealan izbor. Posebna pogodnost digitalne štampe je mogućnost štampe probnog dokumenta i naknadni ispravak istog bez dodatnih troškova pripreme samog procesa, a kao takva može da uzme primjenu prije puštanja velikog kontigenta u štampu.

Ovaj vid štampe najpogodniji je za izradu cjenovnika, kalendara, vizit karti, brošura, kataloga, memoranduma, diploma i sličnih proizvoda, koji se rade u manjim tiražima.

Adresa

Olovska br. 60
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Kontakt

Email: optigraf@hotmail.com
Telefon: +387 33 610 086
Fax: +387 33 610 086